Weekly recap #2

Cele mai aglomerate săptămâni merită să fie amintite! De această dată am strâns pentru tine cele mai cool evenimente ce au avut loc în săptămânile 11-15 și 18-22 martie, într-un singur articol.

TOPSHOP & TOPMAN

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România s-a deschis în București Mall, marcând astfel inaugurarea unui concept unic de magazin.

“Obiectivul TOPSHOP și TOPMAN este de a livra piese puternice și stil care alimentează creativitatea consumatorilor și mai ales încrederea de sine. Mai mult decât atât, sprijinim accesul tinerei generații la produsele noastre și oferim studenților o reducere permanentă de 10%. Planul nostru de dezvoltare în România include deschiderea de magazine în toate orașele importante ale țării, iar în curând vom anunța deschiderea celui de-al doilea spațiu comercial TOPSHOP TOPMAN, în cursul acestui an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group

Ceea ce este foarte cool în continuare este că TOPSHOP și TOPMAN oferă gratuit serviciul de personal shopping în magazine selecționate, iar eu am avut ocazia să îmi pregătesc ținuta pentru eveniment cu ajutorul lui Mark Brightmore, venit special din UK.

Mai jos poți să vezi câteva poze de la evenimentul VIP de deschidere a magazinului.

Vezi aici ultimul look cu piesele TOPMAN.

FELIPE SHOEMAKERS

POP-UP SHOP – București

Felipe Shoemakers este una dintre cele mai plăcute descoperiri din ultima vreme, un brand „made in Romania” care atrage toate privirile la picioarele tale. Ei au preluat meșteșugul din generație în generație, iar acum se ocupă de fel și fel de modele unisex, făcute pe comandă și personalizate pe gusturile fiecărui client în parte.

Eu nu mai am răbdare și de abia aștept să-mi iau perechea la prima plimbare.

H&M Studio SS19

De această dată, H&M se lasă inspirat din conceptul “glam explorer” – glamour fără efort. Noua colecție a devenit disponibilă online și în magazinele selecționate din întreaga lume începând cu data de 21 martie, iar campania lor de promovare a ales numeroase bloggerițe din întreaga lume să reprezinte imaginea acestei noi colecții.

Poți descoperi noua colecție în H&M Băneasa Shopping City!

HALUCINARIUM

1 year anniversary – Halucinarium

Unul dintre cele mai creative și neconvenționale spații recent deschise a strâns un an plin de evenimente și amintiri. Halucinarium este atât o galerie de artă, cât și un spațiu experimental, iar aniversarea a adus laolaltă cele mai creative persoane din domenii diverse pentru a se bucura împreună de o seară cu jazz live, drinks & treats.

Until next time!