Valentine’s

My recommendation:

 

Prefer să trăiesc momentele și de aceea rareori o să scriu articole în avans. Mi-ar plăcea să păstrez postările la nivelul de jurnal, în care mai degrabă să povestesc lucruri decât să le planific, motiv pentru care acest articol de Valentine’s Day apare întârziat, dar la timp pentru Dragobete, nu?

Prin acest articol, sau mai bine zis prin acest outfit, inaugurez prima piesă velvet din garderobă. Chiar dacă, de câteva sezoane, se găsesc deja articole din acest material prin magazine, ele nu au intrat încă și pe nișa masculină. Din când în când mai apare și câte un sacou din catifea, dar încă nu a început nebunia care se observă la femei și mi se pare destul de incertă direcția pe care o vor lua magazinele pentru următoarele sezoane. Pe de-o parte, simt că nu a fost exploatat destul acest material, dar pe de altă parte succesul rapid de care s-a bucurat catifeaua în colecțiile pentru femei îmi sugerează faptul că acest trend și-a atins apogeul. Mai multe detalii despre acest outfit găsești mai jos, după primele poze.

Să vă povestesc și ce am făcut în această zi? Bine, în primul rând am fost la liceu, apoi ziua a devenit mult mai bună, ce surpriză! Mi-am băut cafeaua împreună cu prietenii și am fost să mănânc pizza la un local pe care l-am descoperit de curând, Buoni e Bravi, unde merg de fiecare dată când am ocazia. În final mi-a mai și rămas ceva timp de pierdut până la ora filmului. Ce film? Fifty Shades, pentru că este clișeic și am vrut să mă distrez puțin, făcând haz de necaz, însă gogoșile de la Donuterie mi-au îndulcit atât de tare ziua încât nu mi-a mai păsat de nimic!! Dacă pentru tine nu este destul de amuzant să te duci cu prietenii la un film de dragoste de ziua îndrăgostiților pe seama căruia să poți să râzi puțin, atunci îți las acest scenariu:

Tutorial de Valentine’s Day: Cum să strecori vin în cinematograf?

* În primul rând așteaptă până faci 18 ani!! Acest pas trebuie luat în serios, de aceea este singurul pas obligatoriu!!!

În al doilea rând, alocă-ți destul timp înaintea filmului pentru toate pregătirile, pentru că alții nu au fost capabili. Nu uita ustensilele acasă, în cazul de față tirbușonul, pentru că este foarte dificil altfel. Unii s-au chinuit destul de tare încât să țină minte acest amănunt pentru data viitoare. Poți apoi să transferi vinul în alt recipient, ca să nu bată la ochi. Totuși, acest pas este opțional, pentru că cine ar observa o sticlă de 0.75L din geanta prietenei tale? Întârzie la film!!! Așa o să poți trece fără probleme de orice control.

Voilà, asta este tot!

 

 SHOP T-shirt, ASOS Bomer Jacket, ZARA Boots, HAPPY SOCKS Socks, DANIEL WELLINGTON Watch

 

 

Privacy Preference Center