This week’s recap #1

Hai să vedem împreună care au fost evenimentele celei de-a doua săptămâni din noiembrie ’18 / 5-11 noiembrie 2018

Având parte de o săptămână încărcată, m-am gândit că aceasta ar fi oportunitatea perfectă pentru a începe o nouă rubrică online. Deși câteva dintre evenimentele de mai jos au fost pe bază de invitație, acesta nu este un motiv să nu știi și tu ultimele noutăți.

H&M x MOSCHINO

6 & 8 noiembrie

Probabil una dintre cele mai așteptate colecții, colaborarea H&M cu Moschino a ajuns în magazinul online H&M și în Mall Băneasa. Pe data de 6 noiembrie 2018 a avut loc pressroom-ul, cu un pop-up shop în exclusivitate al colecției, iar în data de 8 noiembrie produsele au fost disponibile pentru toți cei curioși. Ca în fiecare an, colecția H&M cu un mare designer a stârnit mult interes, iar majoritatea produselor au ajuns sold-out imediat. Pe site-ul H&M încă poți să găsești câteva piese! (vezi aici).

Lee Cooper 110 ani

6 noiembrie

Lee Cooper a sărbătorit aniversarea de 110 ani alături de draga Nuță Cristiana, printr-un shooting într-o atmosferă super cool la Dialogue Social Bar. Aici puteai proba și poza piesele tale favorite din noua colecție Lee Cooper, ca în final să le adaugi propriei garderobe de acasă.

Men’s Health – Men of the year

7 noiembrie

Ca în fiecare an, revista Men’s Health celebrează bărbații din România. Evenimentul a fost deschis de un concert Mark Stam și apoi a continuat cu decernarea premiilor. Printre cei premiați s-au numărat Vladimir Drăghia pentru implicarea socială, Robert Rațiu pentru munca sa în asociația MozaiQ, Alex Gâlmeanu pentru fotografiile realizate, Florian Munteanu pentru rolul său în filmul Creed II și mulți alții.

Next Big Vlogger Gala

9 noiembrie

Unul dintre cele mai surprinzătoare evenimente, Gala Next Big Vlogger a fost o mare petrecere subterană, într-una din stațiile de metrou ale Bucureștiului, unde s-au anunțaț câștigătoarele marelui premiu (vezi aici) și s-a cântat pe versurile Irinei Rimes. Petrecerea organizată de Coca-Cola a întrecut orice așteptări și a fost difuzată live pe zeci de canale de Youtube (o poți urmări aici).

V for Vintage

10 & 11 noiembrie

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de fashion din București, V for Vintage a venit cu o nouă ediție, unde puteai să-ți întâlnești designerii preferați, aveai șansa să găsești în secțiunea de vintage produse unicat, dar puteai vedea și achiziționa din piesele nonconformiste ale studenților de la Arte din toată țara. Acest târg are loc de obicei de două ori pe ani, iar dacă de data aceasta nu ai ajuns, nu trebuie să ratezi ediția de primăvară!

 

Pe data viitoare!