Suit up

La începutul acestei luni am pornit în căutarea costumului perfect. Cu puțin noroc l-am și găsit. Pentru ce aș fi avut eu nevoie de un costum? Pentru banchetul din clasa a XII-a, pentru ce altceva? Chiar dacă îmi este greu să accept realitatea, că zilele de liceu sunt numărate, am avut grijă să îmi aleg ținuta din timp, ca să nu intru într-o criză cu câteva zile înainte de eveniment, iar acum sunt gata cu toate pregătirile.

Dacă deja mă urmărești și nu e prima dată când ne întâlnim, cred că ai observat că stilul meu nu e deloc elegant, fancy ori sofisticat. Iubesc tenișii, hanoracele și tricourile lălâi. Prefer atât de tare hainele sport, streetwear și lookuri confortabile în defavoarea stilului classy. Mereu mă trezesc că îmi cumpăr încă un hanorac, în loc să-mi iau o cămașă, iar coșurile mele de cumpărături online sunt mereu pline de haine de stradă.

Cred că acum este destul de ușor de înțeles de ce găsirea ținutei este atât de dificilă. Nu am cum să mă arunc plin de entuziasm în căutarea unei ținute pe care o voi purta o singură dată în viață, cu puțin noroc chiar de 2 ori până să fie nevoie să îmi cumpăr un alt costum, pentru că cel vechi nu mi se mai potrivește. La câte evenimente de patru ace o să trebuiască să particip la 19 ani? Nu la prea multe oricum. Eu m-am decis să nu risipesc tot bugetul pe care îl aveam, iar soluția a apărut repede: să îmi închiriez toată ținuta de la iTux. Singura problemă ar fi că a început să îmi placă cam tare costumul!

Nu aș fi putut spune că această ocazie ar intra în zona mea de confort, dar mi-am dat seama că n-ai cum să refuzi un costum de calitate. În prima ipostază când m-am îmbrăcat, mi-am pus vansii în picioare și m-am urcat pe penny ca să mă pot simți cât mai confortabil. Cred că se vede asta și din numărul mare de poze pe care le-am făcut înainte să apuc să mă schimb. De abia apoi mi-am închis cămașa, mi-am făcut nodul la papion și mi-am pus pantofii potriviți în picioare. Cât de tare contează un styling? Contează atât de tare, încât niște teniși și o atitudine dezordonată pot transforma complet un outfit.

Tot ce am avut nevoie a fost să fac pași mici. Nu aș fi putut sări direct din teniși în pantofi de lac, sau din blugi cu tricou în costum cu cămașă.

Recomand cu căldură iTux celor care sunt într-o situație asemănătoare cu a mea. Eu sunt perfecționist, nu aș fi vrut să merg la banchet oricum, cu un costum care să fie făcut pentru producția în masă și care probabil să nici nu arate cum ar fi trebuit. Am vrut să fie un costum făcut pe măsura mea, ajustat și măsurat pe corpul meu, care să ascundă toate defectele, de la înălțime până la fizic. Atunci când vrei să arăți impecabil contează aceste lucruri, să nu mai vorbesc despre croială sau material.

Sunt sigur că îți vei putea găsi și tu costumul potrivit, iar dacă vrei să închiriezi de la iTux nu uita să le spui de mine, pentru că sunt sigur că o să îți facă și o reducere.

 

Poze realizate de Nuță Cristiana // Photos taken by Nuță Cristiana

SHOP SIMILAR

Related Posts

Privacy Preference Center