Photos by Vlad Costin
„The snake that cannot shed its skin perishes. So do the spirits who are prevented from changing their opinions; they cease to be spirit.”

Wild Prints

Cum schimbările sunt un lucru bun din când în când, așa este și animal print-ul care a revenit anul acesta în trend. Deși eu nu sunt cel mai mare entuziast al acestui pattern,  într-o anumită măsură, acest bine-cunoscut motiv de animal print ar putea fi exact ceea ce îmi lipsea din garderobă. Deși acum câțiva ani, acest print mi s-ar fi părut o alegere mult prea sfidătoare pentru personalitatea mea, în acestă perioadă am învățat, la rândul meu, că nimic nu este mai periculos decât să trăiești cu preconcepții fără să nu încerci lucrurile pe propria piele.

Animal print-ul este de foarte mult timp o alegere populară, ceea ce nu este deloc greu de imaginat având în vedere asocierea cu simbolul puterii. Deși în casele marilor oameni și împărați acest pattern se regăsea în trofee și în alte obiecte decorative, acesta a devenit un trend vestimentar de abia în anii ’60, ca reprezentare a exoticului, perpetuând idealul valorii și prosperității. Acum, fie că ne gândim conștient la toate aceste detalii, fie că este doar o alegere subiectivă, animal print-ul reușește în continuare să atragă toate privirile fără foarte mult efort.

Deși trebuie să mai treacă încă mult timp până să simt nevoia să mă dedic mai serios acestui stil vestimentar, aceasta este oportunitatea perfectă pentru a încerca să integrez animal print-ul într-un look confortabil de zi cu zi.

 

 

WILD INSPIRATION from FALL18 Collections