Returnări

În cazul în care un produs nu vi se potriveşte sau nu sunteți mulţumit de acesta, aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile de la primirea acestuia, cu excepţia cazurilor în care acest termen este prelungit în mod unilateral de către virgilgodeanu.ro pentru produsul respectiv. Plata contravalorii comenzii o să fie achitată de virgilgodeanu.ro în 14 zile de la recepția produsului returnat.

Consumatorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea/înlocuirii unui produs în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, virgilgodeanu.ro avand dreptul sa nu mai livreze catre respectivul client.
Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
În momentul efectuării unei comenzi pe virgilgodeanu.ro, consumatorul declară ca a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial.
Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:
1. Produsele nu trebuie să prezinte niciun fel de deteriorare, să nu fie purtate, să fie în cantitatea iniţială şi în ambalajul original.
2. Produsele trebuie returnate în maximum 14 zile de la data la care ați primit coletul.
3. Produsele care au fost personalizate (au fost lucrate dupa dimensiunile clientului) NU se pot returna. Pentru returnarea unui produs este necesar sa completati formularul de mai jos: