Sweater weather

Eram atât de pregătit de căldura primăverii…

În sfârșit mi -am făcut curat în dulap, am pus hainele groase de iarna de-o parte și am ascuns orice lucru ce mi-ar putea aduce aminte de zăpezile care de abia au trecut. Am scos hanoracele și gecile subțiri din fundul dulapului și mi -am completat garderoba cu noile achiziții.

Piesa centrală din ultima lună a fost acest hanorac de la Puma. Este destul de simplu, dar nu basic, ușor de mixat și iese repede în evidență, mai ales când este purtat cu blugi negri. Deși Puma nu este printre preferințele oricui, în fața rivalilor ca Adidas și Nike, începând cu prima colaborare cu Rihanna din 2015 brandul a câștigat teren în fața concurenților. Astfel, Puma a reușit să se adreseze unui public nou și divers, vânzările au crescut cu peste 40%, iar potențialul proiectelor viitoare a crescut foarte mult (acum de abia așteptând colaborarea cu The Weeknd din toamna lui 2017). Este Puma în stare să redefinească industria sneakerșilor sau de streetwear?

O altă obsesie din această lună este modelul Oldskool de la Vans. Chiar dacă toată lumea îl știe și nu este nimic nou, am simțit nevoia de o pereche clasică de teniși, un model iconic pentru generația noastră.

Care sunt preferatele primăverii pentru tine?

Detaliile outfitului le poți găsi puțin mai jos.

 

Poze realizate împreună cu Cristiana Nuță  // Photos taken with Cristiana Nuță

SHOP SIMILAR

Related Posts

Privacy Preference Center