Oh, Spring

A fost o săptămână plină de evenimente și de oportunități să ies din zona mea de confort, a lookurilor clasice pentru liceu, din tricouri și hanorace largi. Așa că am profitat de aceste ocazii să-mi scot din dulap cămășile de primăvară și trench-coatul, pe care, de altfel, de abia așteptam să le port din nou.

Chiar dacă situația de elev în clasa a XII-a nu ar trebui să îmi permită să am timp liber, săptămâna trecută am reușit să fac aproape tot ce mi-am propus. De la diferite evenimente și ieșirile obișnuite în oraș cu prietenii, până la responsabilitățile stresante față de școală, am reușit să îmi împart timpul perfect. Ori asta, ori am avut o săptămână mai ușoară ca de obicei, ceea ce înseamnă că zilele cu adevărat dificile sunt din ce în ce mai aproape. Dacă ar fi totul așa de ușor…

Probabil ai mai văzut outfitul aici, la evenimentul C&A, dar m-am simțit atât de bine încât nu am rezistat să nu fac căteva poze în plus. Acesta este un look perfect pentru zilele însorite de primăvară cu peste 20°C și este potrivit în atât de multe situații încât ar fi destul de dificil să dai greș adoptându-l.

Să sperăm că vremea bună se va ține de treabă și nu ne va dezamăgi nici săptămâna următoare!

Photos taken with Jean Claude

Jachetă Zara, Cămașă Hollister, Geantă Zara, Pantofi Zara

 

Related Posts

Privacy Preference Center