-2°C

Îmi place să mă exprim prin poze, să vin cu idei, să urmez o anumită temă și să caut locuri cât mai interesante. De atâtea ori se întâmplă să trec pe lângă oameni, clădiri sau peisaje fără să observ frumusețea ce ma inconjoara. Sunt destul de mândru de acest set de poze, pot să zic că îmi place totul la ele. Culorile, contrastul și puținele mașini din fundal se îmbină perfect. Poate într-o zi o să învăț cum să renunț la stresul de care nu mă pot despărți și o să încep să fiu mai prezent.

Sf. Andrei – 30 noi. 2016

A fost foarte frig în acea zi. Poate pentru că am stat atâta timp pe un pod deasupra șoselei DN1, poate pentru că am stat cu geaca larg deschisă și m-a bătut vântul sau poate că au fost, într-adevăr, prea puține grade în termometru. Mi-a fost frig chiar și cu 2 geci pe mine, truc care merge in cele mai multe situatii. De obicei, chiar din momentul în care începe să se răcească vremea, iau măsuri de precauție împotriva frigului. De altfel și opțiunile vestimentare sunt mai limitate odată cu gradele în minus, iar outfit-urile pot deveni plictisitoare. Deci, dacă nu bate vântul exagerat de tare cum mi s-a întâmplat în acest caz, totul devine mult mai interesant și pot să mă joc cu numeroasele straturi de haine.

Stați liniștiți, nu mi-am petrecut ziua de nume doar înghețând pe un pod pentru câteva poze. Seara am stat împreună cu prietenii mei, cu jocuri și două cutii de gogoși. Totul e bine când se termină cu bine 🙂

Căciulă Tommy Hilfiger, Geacă de blugi Bershka, Underjacket Plaza, Tricou și Blugi H&M,

Ghete Dr. Martens, Fular Zara, ceas Daniel Wellington

Photo & edit credits: Cosmin Maja

 

Related Posts

Privacy Preference Center