Minimal classic

Less is more.

Uneori, look-urile simple sunt cele mai potrivite, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la confortul de a te simți bine. Simplu nu înseamnă doar haine oversized în care te îmbraci pentru a te trânti apoi în pat, ci poate fi cu ușurință acea ținută pe care o pui pe tine când vrei să te simți mândru.

Pentru mine, minimalismul înseamnă să renunți la pattern-urile aglomerate și la toate culorile pregnante, iar în schimbi să te reîntorci la piesele esențiale pe care le-ai putea găsi în orice garderobă: cămașa albă, hanoracul și pantalonii negri, alături de câteva accesorii preferate. Finețea stă în detalii, forme sau materiale, începând cu potrivirea cămășii și a hanoracului puțin oversized și cropped, până la accesorii sau la detaliile pantofilor. Nu ai neapărat nevoie de cele mai îndrăznețe piese pentru a arăta cât mai bine, ci doar de o atenție sporită spre amănuntele care fac dintr-o haină ceva mai special.

Evident, minimalismul nu se rezumă doar la niște non-culori sau un tricou simplu. El se regăsește în orice domeniu și este mai mult un stil de viață – de a reduce cu totul la esență în funcție de nevoia simplă. Cu toate acestea, pentru fiecare dintre noi, fraza „nu asta este important” înseamnă lucruri diferite și are nenumărate interpretări.

Check HERE the IGTV

outfit details:

cămașă Bershka, hanorac H&M cropped DIY, pantaloni H&M, pantofi Felipe Shoemakers, lanț Splend`or – DIESEL, ceas DanielWellington