În plină viteză cu Tommy Hilfiger

În plină viteză cu Tommy Hilfiger: Spring 2018 Speed Collection

Ultima colecție pentru această primăvară a mult iubitului brand Tommy Hilfiger celebrează atât viteza cât și aproprierea, reinventând consacratul look clasic american. Această colecție aduce în prim-plan echipele de mecanici ale curselor de mașini Formula1, prin reinterpretarea îmbrăcăminții de lucru a acestora și cu o atenție sporită asupra denimului.

De la piese tehnice, etichete brodate sugestiv, tricouri polo inspirate de cursele de mașini, dungi verticale sau orizontale, până la blocurile de culori roșu-alb-albastru ce definesc semnătura globală a brandului Tommy Hilfiger, această colecție le are pe toate. Deși la prima vedere pare o colecție încărcată de motive și pattern-uri, această temă a fost gândită și abordată astfel încât oricine să poată asimila cu ușurință piesele propuse în viața de zi cu zi, fără a renunța la acea nostalgie legată de cursele Formula1.

Pentru mine Tommy este unul dintre acele branduri greu de confundat, fie că este vorba de piesele lor clasice, fie că este vorba de ultima colecție lansată. Fiecare dintre articolele lor păstrează convingerea unui look simplu, curat și confortabil, iar pentru mine, încă de la primul contact, acest brand a rămas una dintre opțiunile preferate atunci când vine vorba de o combinați subtilă între stil și streetstyle care să mă reprezinte.

De această dată am revenit cu 5 propuneri compuse din ultima colecție Tommy Hilfiger, Tailored & Menswear SS18, pe care am încercat să le transpun din zona curselor de mașini Formula1 într-o zonă urbană, fresh și young, lucru ce a venit cu ușurință și de la sine. Astfel, am reușit să aduc memoria curselor pe străzile propriului oraș, fără să fiu nevoit să ies din propria mea sferă de confort nici măcar pentru o clipă și regăsindu-mă cu entuziasm în multe dintre pisele colecției.

 

Toate piesele vestimentare fac parte din colecția Tommy Hilfiger Menswear & Tailored, Tommy Jeans Spring 2018 Collection SPEED.