How to wear orange this fall?

Când vine vorba de stilul meu vestimentar mereu tind să aleg lucrurile simple în defavoarea pieselor prea aglomerate, iar blocurile de culoare sunt lucrurile preferate cu care îmi place să mă joc. Mi se pare că există atât de multe oportunități pornind doar de la niște piese vestimentare simple, încât, atunci când compun o ținută, mă trezesc de multe ori vorbind doar despre cromatică în loc să mă gândesc la ce voi purta mai exact. Deși în fiecare magazin există câte un raft cu piese basic în diferite culori, cumva eu tot nu reușesc să găsesc ceea ce îmi trebuie. De multe ori trec luni întregi fără să găsesc ceva asemănător, nici măcar atunci când știu exact ceea ce caut. Același lucru s-a întâmplat și cu această ținută, pe care din punct de vedere cromatic o aveam de foarte mult timp construită în cap, dar pe care n-am reușit să o materializez în câteva piese care să se potrivească unele cu celelate.

 

Photos by Vlad Costin

Red & Orange

Se spune că cele mai ușoare combinații sunt cele între culorile vecine, dar când vine vorba de roșu și portocaliu mi se pare că este nevoie de un echilibru foarte precis pentru a putea stăpâni îndrăzneala celor două. Eu sunt de părere că roșul este o culoare care se poate potrivi oricărui context, fie că este vorba de o pată de culoare ori despre un detaliu care să fure privirea, însă când vine vorba de portocaliu nu găsesc un cadru mai armonios decât cel tomnatic. Recunosc, am mai vorbit aici și anul trecut despre faptul că aceasta mi se pare culoarea momentului, cu toate acestea nu pot să nu revin la portocaliu cât încă mai sunt atâtea combinații de încercat.

Eu m-am chinuit puțin să găsesc această combinație care să funcționeze, dar sunt tare curios să văd și care ar fi propunerea ta.

Hanorac și borsetă Zara, tricou Fruit of the Loom, sneakers Puma Breaker

I only use affiliate links to share my favourites.