have you FORGOTTEN? Ce piese poți redescoperi?

Când a fost ultima dată când ai făcut ordine în garderobă ca să vezi ce piese uitate poți redescoperi?! ? Eu m-am îndrăgostit de această jachetă de blugi. Se vede că am personalizat-o acum 7 ani cu toate pasiunile si amintirile mele de la vremea respectivă. Astfel, am pus pe ea câte un patch brodat care să-mi aducă aminte de fiecare lucru care mi se părea relevant la vârsta de 17 ani – de artă, de muzică, concerte și festivaluri, de călătorii și aventurile cu cortul, iar nu în ultimul rând de pasiunea pentru medicină care acum a devenit o realitate. Deși trebuie să recunosc că am uitat complet de această jachetă, acum mi se pare una dintre cele mai prețioase piese din garderobă. După puțină atenție și o reîmprospătare cu ajutorul programului de spălare cu aburi, hainele sunt gata să fie scoase din nou la lumină! Astfel, ce piese Forgotten poți redescoperi? Sunt sigur că și tu ai o grămadă de haine care de abia așteaptă să primească o nouă șansă.

Nu uita că cel mai sustenabil fashion este cel pe care îl avem deja în garderobă! ❤️

Din păcate nu ne gândim suficient de des la subiectul de fashion sustenabil. Cu toate astea, suntem expuși constant campaniilor de marketing ale brandurilor care încearcă să ne convingă cu ultima lor colecție. Astfel, ajungem să umplem rapid umerașele din garderoba noastră cu piese care acum nu au nicio valoare. Din păcate, nici nu o să capete vreodată. Sunt puține piesele care vor rămâne relevante de-a lungul timpului. Acest lucru se întâmplă nu pentru că ar fi din materiale proaste, ci pentru că toate trendurile sunt trecătoare. Adevăratele emoții și stilul personal sunt singurele lucruri care vor răzbate trecerii timpului- piese Forgotten pe care le poți redescoperi oricând.

Photos & concept inspired by @arctic.romania

Photos by Antonio.

Tehnologia ExtraSteam pe care o găsești la gama de produse Arctic folosește aburul pentru a înmuia mai întâi rufele murdare. Temperaturile înalte ajută la eliminarea microbilor, ușurând procesul ulterior de curățare. Rufele au parte de o îngrijire delicată, astfel că țesăturile își păstrează proprietățile în timp și te poți bucura de hainele tale multă vreme. Acest lucru este valabil nu doar pentru obiectele vestimentare obișnuite, ci și pentru cele care au bureți sau puf.

Vezi aici un articol mai vechi despre piesele vintage.