Geaca Bomber

Tot ce trebuie să știi este că, fiind încă de actualitate, geaca bomber nu pleacă nicăieri! Chiar dacă în 2016 a fost una dintre cele mai căutate piese vestimentare de pe tot internetul, asta nu înseamnă că și-a consumat existența, ci dimpotrivă, asta înseamnă că refuză să plece din tendințe. Și cum ar putea să intre așa ușor în umbră o piesă atât de masculină, care îți ține de cald și te ajută să arăți atât de bine?

Sau poate a rămas în trend pentru că este o piesă atât de versatilă? Purtată atât de fete cât și de băieți, o poți asorta aproape în orice anotimp, în fel și fel de combinații și stiluri, de la casual, smart sau smart-casual, până la sport sau street style. Totul ține de tine și de alegerea gecii potrivite! Singurul truc pe care trebuie să îl ai în vedere este să alegi un material care să funcționeze cu cea mai mare parte din garderoba ta. Apoi totul devine mult mai ușor, având atât de multe posibilități de styling.

Mie îmi place să abordez un stil confortabil, care să îmi permită să mă joc cu straturile de haine de pe dedesubt, de aceea mi-am și ales o geacă cu un număr mai mare. Nu este oversized, pentru că nu asta ar fi fost intenția, este numai potrivită pentru nenumărate combinații. De această dată am păstrat lucrurile mai simple și am lăsat geaca să fie punctul de interes.

Sunt sigur că există un bomber jacket și pentru tine, de aceea ți-am lăsat mai jos câteva sugestii!

Poze realizate de Cristiana Nuță.  // Photos were taken by Cristiana Nuță.

Here are my spring suggestions:

Complete your outfit with the rest of the pieces:

Related Posts

Privacy Preference Center