De ce?

Pentru că îmi place să descopăr, să învăţ din propriile greşeli şi să încerc lucruri noi. Cam aşa aş răspunde la această întrebare cu care mă confrunt de săptămâni întregi, poate chiar luni, încercând să găsesc răspunsul potrivit. Mi-a luat destul de mult timp ca să mă hotărăsc dacă să încep acest proiect sau nu, dar în zilele în care am lucrat la concretizarea lui m-am convins că o să-mi facă mare plăcere să-mi pierd timpul aici.

Nu este deloc ușor să ieși din zona de confort, asta e clar, iar gândul că nici nu știi la ce să te aștepți este copleșitor. Din momentul în care m-am hotărât să încep acest blog am început să privesc totul ca pe o nouă provocare și să îmi fac planuri și strategii ca să ajung la materializarea dorințelor. Nu mi-am dat seama cât de important este să ai un prieten sau un mentor la care să apelezi decât atunci când m-am aruncat într-un domeniu complet străin și a trebuit să învăț totul de la zero în câteva săptămâni, doar ca să nu îmi încalc termenul limită. Prin urmare, cum aș putea să nu fiu foarte nerăbdător să profit de această ocazie pentru a câștiga și mai multă experiență?

Dar, oare, platformele existente de social media nu sunt suficiente? Nu, pentru că eu sunt mai mult decât un feed interesant sau nişte poze reuşite.

Deci ce sunt? Cine sunt? Sunt un tip de 18 ani și mi-ar plăcea să învăț mai multe despre acest domeniu, să îmi povestestesc ideile și părerile pe un blog. Momentan, majoritatea timpului mi-o petrec pregătindu-mă pentru facultate (la vară mă așteaptă examenul de admitere). În rest, îmi place să călătoresc, să-mi petrec timpul împreună cu cei dragi și să mă uit toată ziua la seriale, dar pot să zic că atât fotografia cât și fashionul reprezintă un interes la momentul actual.

Probabil vei afla mai multe despre mine dacă păstrăm legătura și revii pentru articole noi în curând.

Sunt mai prezent în online ca niciodată și sunt pregătit să îmi las amprenta pe internet.

 

 

Related Posts

Privacy Preference Center