Confidențialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceasta, vă rugăm să nu continuați să folosiți site-ul nostru și să nu ne furnizați date cu caracter personal! Utilizând site-ul nostru, vom considera că ați citit și sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră va avea loc doar în momentul în care vă exprimați direct acordul, iar datele furnizate nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele declarate. Ne rezervam dreptul de a efectua oricând modificări Politicii noastre de Confidențialitate prin postarea acestor modificari pe Site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți în mod regulat Politica de Confidențialitate, deoarece dacă accesați sau utilizați acest site după postarea oricărei modificări a Politicii de Confidențialitate se va considera că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastră.

Informațiile utilizatorilor site-ului www.virgilgodeanu.ro sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai în scopurile specificate.

Conform GDPR, ai dreptul de a solicita oricând informații despre istoricul sau alte detalii despre datele personale ce sunt stocate și utilizate în cadrul site-ului www.virgilgodeanu.ro. De asemenea, în momentul în care datele furnizate de dvs. nu mai sunt de valoare în vederea îndeplinirii scopului inițial al colectării, ai dreptul de a solicita ștergere și încetarea prelucrării acestora. Pentru orice nelămuriri nu ezita să ne contactezi folosind formularul acesta.

Dacă vrei să consulți datele stocate și utilizate de Virgil Godeanu pe www.virgilgodeanu.ro te rog accesează CONTUL MEU, completează formularul dedicat și urmează instrucțiunile furnizate prin adresa de e-mail.

 

 

 

 

Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați aici.