Capitol

Cum arată o duminică perfectă?

Duminicile mele sunt foarte aglomerate și agitate. Dimineața mi-o petrec la meditații, la prânz încerc să îmi fac timp pentru sport, iar seara de obicei învăț la biologie. Singurul lucru pe care îl fac cu plăcere în zilele de duminică este să scriu pe blog. Fie că fac asta în pauzele de la învățaț ori în dorință de a evita responsabilitățile, mereu găsesc o liniște satisfăcătoare scriind aici.

Îmi este dor de zilele pierdute uitându-mă la seriale proaste. Îmi este dor să citesc, pentru că n-am mai deschis de mult timp o altă carte în afara manualului de biologie. Îmi este dor de nopțile lungi cu prietenii la un joc de cărți sau la un board game. Îmi este dor de timpul meu liber, pe care l-am tratat cu atâta nepăsare.

Timpul nu iartă și nici nu o să stea pe loc pentru nimeni. Profită de toate ocaziile pe care le ai ca să te simți fericit și ieși cu prietenii în oraș cât de des poți. Savurează fiecare clipă de parcă ar fi printre ultimele pentru că nici nu-ți poți închipui cât de ușor zboară timpul.

Dar nu-i nicio problemă, a XII-a ține doar 9 luni cu tot cu vacanțe, iar în curând totul se va încheia. Mă rog, doar această etapă se va încheia. Număr zilele până la vacanța de vară și de abia aștept să pot spune că am scăpat de grija bacului sau a admiterii. Chiar dacă vacanța va dura doar 2 luni, zilele călduroase de august sau de septembrie vor fi perfecte ca să îmi reîncarc bateriile și să pot să îmi fac ordine în program.

Însă duminica în care am făcut aceste poze a fost diferită, fără nicio grijă sau responsabilitate, fără niciun plan sau scop. Mi-am petrecut toată ziua în oraș, pe străzile însorite, la umbra unei terase sau pe bulevardele scăldate în lumina apusului. M-am lăsat purtat de căldura primăverii pe diferitele străduțe cunoscute și necunoscute, am făcut poze și am bătut câmpii cu toate lucrurile neimportante la care m-am putut gândi. Într-un final am ajuns la Hotel Capitol de pe Calea Victoriei, unde am făcut și aceste fotografii.

 

Poze realizate împreună cu Cosmin Maja. // Photos taken with Cosmin Maja.

Pullover COS, Jeans ZARA, Watch DANIEL WELLINGTON

 

Related Posts

Privacy Preference Center