Bring on the neon

Embrace the trends and the attention.

Este vorba de încă un trend care nu poate fi trecut prea ușor cu vederea.

De fiecare dată când vine vorba de o schimbare, primul instinct este de suprimare, dar cumva curiozitatea de a ieși din „comfort zone” ne provoacă să ne depășim limitele. Dacă ești în căutarea unui motiv pentru care acest trend a prins atât de bine, răspunsul poate fi chiar în fața ta. Pentru unii, acesta este doar o altă cale de a ieși în evidență, iar pentru alții (inclusiv pentru mine), este un joc menit să stimuleze încrederea în sine.

Fiecare trend apare în urma unei cereri, iar de această dată este vorba de nevoia fiecăruia dintre noi de a fi remarcați. Nu neapărat de a ieși în evidență într-un mod agasant privirilor (pentru că orice exces poate deveni ușor neplăcut), ci mai degrabă pentru a putea exersa siguranța de sine cu care ar trebui să pornim la începutul fiecărei zile.

Fie că alegi o combinație contrastantă care să se concentreze în jurul unei singure piese de impact, fie că alegi să temperezi culorile neon în asocieri mai blânde, încarcă-te cu toată atenția pe care o primești pentru a călca cu aceeași încredere în orice situație.

Photos by lovely Ana