Best male content creator ’21

Încă nu-mi vine să cred că anul acesta am ajuns din nou în top – №1 male content creator DigitalDivas ‘21 ❤️ Am fost atât de concentrat pe muncă în ultimele zile încât nici nu am avut timp să procesez totul, dar nu puteam rata ocazia de a mulțumi (da, ție care citești asta chiar acum) – pentru fiecare like, vizualizare, comentariu, salvare, vot sau susținere prin mesajele din DM.

Am început această călătorie în online ca un hobby, dar chiar și în prezent este activitatea mea preferată ori de câte ori am puțin timp liber. Îmi place să creez și să-mi provoc creativitatea, îmi place să mă gândesc la set-ups și ținute, îmi place să planific filmările sau proiectele la care lucrez – dar ceea ce iubesc cel mai mult (și ceea ce urmăresc și în viața mea offline ca student la medicină) este să dau înapoi oamenilor care vin spre mine atunci când caută inspirație, sfaturi, ajutor sau speranță.

Anul acesta a fost plin de provocări, dar și de o mulțime de lucruri minunate. Chiar dacă în jurul nostru lumea era instabilă trecând prin atâtea schimbări și încercări de a defini normalul, cumva online-ul și toate rețelele de socializare ne-au ajutat, având în tot acest timp orice la îndemână, chiar dacă în realitate eram la distanță mare unii de alții. Era deja clar că online-ul reprezintă o mare parte din viața mea, dar anul acesta parcă am învățat și eu să petrec mai bine timpul folosind toate tool-urile pe care le am la îndemână, fix pentru ce au fost create – pentru socializare, pentru a fi mai aproape de oameni, de prieteni, de familie, pentru a crea și a te lasă să fii inspirat de ceea ce au făcut și alții. Știu că toată această perioadă ar fi putut fi și mai dificilă, de aceea sunt extrem de recunoscător că astfel am găsit mereu ceva de făcut – fie pentru facultate, pentru că la mine au lucrurile au mers extrem de bine în mod hibrid, fie pentru proiectele la care am lucrat în online. Am reușit în ultimii ani să văd fiecare oportunitate și cu un gram de recunoștință și mă gândesc întotdeauna că fără oamenii din jurul meu, fie prietenii din offline, fie online (deși nu ne cunoaștem “in real life” asta nu înseamnă că nu suntem prieteni) nu aș avea cum să împărtășesc toate aceste pasiuni.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Premiul ăsta nu e nici vorbă pentru mine, este al tău și al celorlalți prieteni din online sau offline care au făcut posibilă toată această aventură. Îți mulțumesc din tot sufletul❤️