Amprentă personală

La ce te gândești atunci când te îmbraci de dimineață? 

Pentru mine este foarte important să mă îmbrac în haine care mă reprezintă. Asta înseamnă că atunci când consider să îmi iau ceva nou, fie când cumpăr din magazine, fie când gândesc eu ceva, sunt foarte atent să iau o decizie care să reflecte ceea ce simt.

Ideea de a îmi personaliza geaca de blugi mi-a venit în urma dorinței de a avea o amintire de la fiecare moment drag de până acum. Astfel, am încercat să găsesc un simbol semnificativ pentru fiecare idee în parte și am ajuns la 11 modele de petice care mă reprezintă. În momentul de față, această geacă îmi este cel mai drag lucru din garderobă și mă gândesc că o să mă țină multă vreme de acum în colo. Sper ca pe măsură ce o să treacă timpul să adaug treptat și alte momente până când nu va mai exista niciun spațiu liber.

Pentru mine nu există ceva care să mă reprezinte mai tare decât obiectele încărcate cu emoții și sentimente. Cu tot acest fast-fashion la care contribuim uneori este destul de greu să te regăsești in hainele din vitrine, iar asta înseamnă că trebuie să investești cu puțin din propria inspirație. Indiferent de efortul necesar, satisfacția pe care o ai atunci când atingi scopul unui proiect gândit de tine este atât de mare, încât câteva zile nu vei vorbi despre nimic altceva (sau cel puțin asta se aplică în cazul meu).

Poze realizate de Jean Claude

Personalised Patches, Denim Jacket Bershka, Watch Daniel Wellington

 

Related Posts

Privacy Preference Center